Upis na plivanje

 

Poštovani prijatelji,

Oko svih pitanja vezanih za testiranje i upis, dogovora, saveta i sugestija, najbolje je kontaktirati telefonskim putem na brojeve telefona

063/204-700

(Viber i WhatsAPP) ili lično.

Srpski plivački klub iz Beograda Vas poziva da se pridružite velikom broju dece i tinejdžera koji su se na veoma zanimljiv način upoznali sa svim lepotama i čarima plivanja kao sporta. Ukoliko tražite idealanu sportsku aktivnost za Vaše dete, nećete pogrešiti ako se opredelite za plivanje.

Brojni su razlozi na osnovu kojih je plivanje za decu preporučljiva mališanima od najranijeg doba. Prvenstveno, deca kontinuiranim bavljenjem plivanjem imaju mogućnost da pravilno rastu i da se razvijaju u spretne mlade ljude. Redovni treninzi imaju za cilj pripremu njihove muskulatere za brojne izazove i sportove kojima se odluče baviti u budućnosti jer plivanje je bazičan sport..

Veliki broj interesantnih vežbi koje uključuju sve mišiće ljudskog tela, predstavljene su deci kao vid igre i zabave, što plivanje za decu čini još privlačnijom. Mogućnost najrazličitijih plivačkih vežbi u vodi, predstavlja važan faktor ne samo za fizički već i za intelektualni razvoj svakog deteta.

Plivanje za decu uključuje niz motoričkih zadataka različite složenosti spojenih u jednu celinu, sa ciljem poboljšanja sposobnosti dece i isticanja pozitivnih strana njegove ličnosti. Svoj doprinos plivački sport prvenstveno daje sprečavanju različitih deformiteta kod dece u svim uzrastima, poput krive kičme(kifoza i skolioza), ravnih tabana,  kao I bolova u zglobovima, usled dugotrajnog sedenja pored računara i tv ekrana , kao i u školama.

Iznad svega, bavljenje plivanjem za decu, oslobodiće ih stahova i različitih izazova postavljenih pred njim. Osećaj hrabrosti i povećanje samopouzdanja, discipline i upornosti usmeriće svako dete ka postizanju viših ciljeva u životu.

Pored svega navedenog, deca koja su od malih nogu fizički aktivna i zaokupljena sportom, manje su sklona lošem uticaju okoline i društva u celosti.

 

Upis na plivanje : 063/204-700

upis na plivanje